arvola2.jpg

Foto: Øivind Arvola

AEH eier og forvalter i dag mer enn 24.000 kvadratmeter næringseiendom og boligeiendom.

Vår strategi er å investere i sentralt beliggende eiendommer i Harstad og omegn, med fokus på å lage et best mulig produkt for fremtidige leietakere. 


Siste tilskudd i vår portefølje er Bysenteret i Harstad og Hvedingkvartalet.


Bysenteret med Meierigården og Bothnergården er en av våre mest sentrale eiendommer med 18 butikker, fire spisesteder og flere opplevelsesprodukter. Bysenteret er i ferd med å utvikle et eget univers der stadig flere trives! Les mer her: bysenteret-harstad.no

1/12

I Hvedingkvartalet bygger vi 2000 m2 næringsareal på gateplan, 300 parkeringsplasser fordelt på 3 plan og 50 leiligheter på toppen - alle med flott utsikt.

Byggestart var Q2 2020 og parkeringshuset vil være ferdig Q1 2022.

Hvedingkvartalet får direkte tilknytning til Bysenteret via gangbru i glass og vil knytte sammen Hvedingkvartalet, Meierigården og Bothnergården både ifht handel og bolig.

NAV flytter inn i det gamle hovedkontoret for Telenor, midt i Harstad sentrum. Arctic Eiendom Harstad AS ønsker dem velkommen som leietaker i Asbjørn Selsbanes gate.

NAV-leder Kari Eltvik Hansen tror de nye lokalene kan utvikle et bedre samarbeid mellom de forskjellige avdelingene og teamene. I august 2022 begynner vi med prosessen å flytte over i våre nye lokaler i det gamle Telenorbygget.

"I dag sitter vi spredt over 4 etasjer. I de nye lokalene blir vi mindre spredt og får ikke så mange låste dører mellom oss. Det gjør at vi kan utvikle et bedre samarbeid mellom de forskjellige avdelingene og teamene på tvers i NAV Harstad."

Avisen iHarstad har artikkel på nett

LOGO_AE_FRONT_1.jpg
NY_A_AEH_LOGO.jpg

Arctic Eiendom Harstad AS
Rikard Kaarbøs plass 1
9405 Harstad

NO 915 350 550 MVA

  • Facebook

© 2020 - Nye Sider AS  - post@nyesider.no - Alt innen reklame og profilering