Attraktive kontorer / undervisningslokaler til leie i sentrum av Harstad (tidligere Telenorbygget)
 

Adresse: Asbjørn Selsbanes gate 3

Areal: Fra 300 til 2600 m2

Etasje: 1., 2., 3., 4. og 5.

Ledig fra: Mai 2019

Se annonsen på finn.no

Kontoreiendom med meget sentral og strategisk beliggenhet i Harstad sentrum til leie. Næringslokalene består av lyse og innbydende kontorlokaler / undervisningslokaler / møterom / kantine m.m.

Lokalene holder god standard, og har vært oppgradert i de senere år. Lokalene har inntil nylig vært benyttet av Telenor og bærer preg av oversiktlig og tidsriktige løsninger.

bilde_asbjornselsbanesgt3.jpg

Asbjørn Selsbanes gt 3

Lokalene på til sammen 2600 m2 befinner seg i 1., 2., 3. 4 og 5. etasje og er en kombinasjon av store åpne flater med kontorlandskap, cellekontorer i forskjellige størrelser og møterom fordelt over 5 etasjer. En del av arealer som er av typen åpen kontorlandskap som passer godt til både kontorer og undervisningsformål. De åpne kontorlandskapene kan også tilpasses leietakers behov og gjøres om til mindre enheter, alternativt cellekontor.

Eiendommen ligger strategisk til i umiddelbar nærhet til Rådhuset og sentrale kommunale funksjoner. Området er et etablert kontor- og handelsstrøk og ligger i tilknytning til private og offentlige servicetilbud.

 

Mange bruksmuligheter i denne fleksible eiendommen

Eiendommen er spesielt godt tilpasset for tverrfaglige miljø som vil kunne ha nytte av tett samarbeid.

Eiendommen er også velegnet til undervisningsformål siden det er store og lyse rom som også kan tilpasses den enkelte leietaker.

Eiendommen har vært brukt som callsenter og er tilpasset dette formålet.


Kontorlokalene innbefatter også en flott og representativ kantine i 5. etg. Kantinen kan benyttes av en stor leietaker eller så kan flere leietakere ha tilgang til denne. I kantinens bespisningsområde er det fin utsikt mot innseilingen til Harstad havn. På fine dager kan lunsjen nytes på terrassen i 5. etg med utsikt over byen og havet.

Det er enkel adkomst til alle kontorene via lyst og trivelig trapperom og heis. Kontoreiendommen har gode ventilasjonsforhold og lokalene fremstår som moderne og effektive. Det er en romslig parkeringskjeller i tilknytning eiendommen med mulighet for å leie parkeringsplass.


Lokalene kan leies av en stor leietaker, eller fordeles mellom flere leietakere. Lokalene tilpasses etter kundens ønsker og behov. Dette er en stor velholdt eiendom med mange muligheter. Det er mulig å leie seksjoner/etasjer av eiendommen. Lokalene kan leies “as is” eller vi kan tilpasse lokalene etter leietakeres ønsker og behov.

Vi anbefaler interesserte leietakere å komme på befaring sammen med oss og på denne måten få et inntrykk av hvilke deler av eiendommen som kan være mest relevant for deres virksomhet.


Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: post@arctic-eiendom.no for visning.

LOGO_AE_FRONT_1.jpg
NY_A_AEH_LOGO.jpg

Arctic Eiendom Harstad AS
Rikard Kaarbøs plass 1
9405 Harstad

NO 915 350 550 MVA

  • Facebook

© 2020 - Nye Sider AS  - post@nyesider.no - Alt innen reklame og profilering