top of page

Foto: Øivind Arvola

AEH eier og forvalter i dag mer enn 24.000 kvadratmeter næringseiendom og boligeiendom.

Vår strategi er å investere i sentralt beliggende eiendommer i Harstad og omegn, med fokus på å lage et best mulig produkt for fremtidige leietakere. 

 

Siste tilskudd i vår portefølje er Bysenteret i Harstad og Hvedingkvartalet som vi kjøpte i 2017 og har utviklet siden.  Hvedingkvartalet er vårt viktigste prosjekt for øyeblikket og vår visjon er å skape et boligprosjekt som blir et av byens fineste boligprosjekter som kompletterer sentrum og området rundt Generalhagen på fremtidsrettet og bærekraftig måte.


Bysenteret med Meierigården og Bothnergården er en av våre mest sentrale eiendommer med en rekke butikker, flere spisesteder og opplevelsesprodukter. Bysenteret er i ferd med å utvikle et eget univers der stadig flere trives! Les mer her: bysenteret-harstad.no

I Hvedingkvartalet bygger vi 2000 m2 næringsareal på gateplan, 250 parkeringsplasser fordelt på 3 plan og 46 leiligheter på toppen - alle med flott utsikt.

Byggestart var Q2 2020 og parkeringshuset åpnet november 2022.

Hvedingkvartalet har direkte tilknytning til Bysenteret via gangbru i glass og knytter sammen Hvedingkvartalet, Meierigården og Bothnergården både ifht parkering, handel og bolig.

På byens tak - i hjertet av Harstad sentrum, kommer din nye drømmebolig for salg!

Se mer her (annonse finn.no)

aehbygget.jpg

Arctic Eiendom Harstad AS har en rekke ledige parkeringsplasser til leie midt i Harstad sentrum. Disse er lokalisert i samme område som det nye parkeringshuset som var ferdig nov. 2022.

Med innendørs parkering midt i Harstad sentrum kan du trygt forlate bilen helt uavhengig av været, det er tørt året rundt. Plassene som kan leies er i kjelleren av "Telenorbygget" hvor nå NAV holder til, og ligger vis-a-vis Bysenteret, med innkjøring direkte fra gate.

Her kan du se mer om dette.

LOGO_AE_FRONT_1.jpg
NY_A_AEH_LOGO.jpg
bottom of page