top of page

Leiligheter til salgs

PA6: Ny, moderne og romslig 3-roms selveier i toppetasjen - Strålende utsikt - Balkong - Heis

ann5.jpg

Beliggenhet

Moderne leilighetsbygg i Harstad sentrum. Eiendommen ligger i en del av Harstad sentrum som er i rivende utvikling. Der industri og enkel bebyggelse var tidligere, utvikles og igangsettes det mange spennende prosjekter innen boliger, næring, kultur, havnefasiliteter.
Hvis du bor sentrumsnært, blir reisetid og kjøring mindre viktig. Ta del i det pulserende bylivet Harstad har å by på, så vel som den fantastiske naturen vi har rundt byen vår.
Ved å sikre seg en bolig i PA6 posisjoner du deg til blant annet en veldig god beliggenhet i et trivelig miljø.

 

Adkomst

PA6 ligger vis a vis nye Harstad skole.
 

Bygningsinformasjon / byggemåte

Leilighetene er nylig ferdigstilt og fremstår innbydende med gode kvaliteter. Boligene holder god standard etter nyeste byggtekniske forskrift TEK 17. Av kvaliteter kan vi nevne at alle leilighetene leveres med oppvarming via vannbåren varme, downlighs i tak, gulvvarme i gulv på flislagte gulv, eikeparkett og fliser på gulv, sparklet og malte gipsplater på vegger, helfliset bad samt moderne kjøkkeninnredninger og baderomsinnredninger.

Størrelsen varierer fra 2-roms leiligheter på 41 kvm til 3-roms leiligheter på 86 kvm. Leilighetene er bygd i moderne utførelse. Prosjektet har meget fine uteareal, heis og garasjeanlegg med sportsboder samt mulighet for kjøp av parkering.

Ute etter bolig eller eiendom? Kontakt Stig på tlf. 91697740 eller mail fra knappen nedenfor.

AEH_SAMLET.jpg

PA6: Ny, moderne og romslig 3-roms selveier i toppetasjen - Strålende utsikt - Balkong - Heis

PA6: Ny, lekker, moderne og romslig hjørneleilighet i toppetasjen - 2 bad - Stor og solrik veranda - Nydelig utsikt

Pa6Leilighet.jpg

Om boligen

Velkommen til PA6 og denne moderne hjørneleilighet med meget attraktiv beliggenhet i toppetasjen. Leiligheten ble ferdigstilt i 2020 og holder gjennomgående god standard med gode kvaliteter ihht. dagens standard TEK17, praktiske løsninger, garasjeanlegg, enkel adkomst via heis og svært innbydende overflater og innredninger.

Leiligheten har alt på ett plan og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning med nydelig utsikt samt utgang til stor veranda med gode solforhold. Videre får du to romslige soverom, to flislagte bad m/varme i gulv, gang og entre med varme i gulv. I tillegg medfølger sportsbod. Det er også mulighet for kjøp av garasjeplass.

I PA6 bor du sentralt, kun en spasertur unna Harstad sentrum og alle byens fasiliteter. Du finner også dagligvarebutikk og populære turområder i umiddelbar nærhet.

Velkommen på visning!

LOGO_AE_FRONT_1.jpg
NY_A_AEH_LOGO.jpg
bottom of page